HTML

Színházjegy infók

Hol mire és mikor kapok jegyet!

Friss topikok

Linkblog

TAP FACTORY jegyek! Előadások és videó itt!

2014.09.12. 14:51 SzinhazKedvelo

tap-factory-facebook.jpg2015-ben Magyarországra érkezik a legendás TAP FACTORY produkció. A TAP FACTORY egy olyan színházi és zenei show összegyúrása, amiben minden benne van amit szeretünk. Az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig. Kicsit olyan érzése van a nézőnek, mintha a STOMP, a Lord of the Dance és a Cirque du Soleil legjobbaji találkoztak volna és együtt hoztak volna létre egy új produkciót.

Nyolc pasi, ütőshangszerek, tánc, akrobatika, sztepp és jó hangulat. Ezekkel a szavakkal tudnánk körülírni a TAP FACTORY csapatát és a látványos showműsorukat. A hordók, autó felnik, közlekedési táblák azaz a városi dobok, a sztepp, a humor, az akrobatika és a tánc különleges kombinációja a show. 

Online jegyvásárlás ide kattintva!

 VIDEÓ:

Szólj hozzá!

Címkék: budapest koncert jegyvásárlás jegyek tap factory

A bejegyzés trackback címe:

https://szinhazjegy.blog.hu/api/trackback/id/tr356692325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása